Toast-uri de cartofi dulci

Cum să pregătești cartoful dulce:

  • Preîncălzește cuptorul la 200° C.

  • Spălă cartoful dulce. Folosește uleiul de Lemon/ On Guard săpun de mâini pentru o curățare eficientă și naturală. Umple un bol cu apă sau chiuveta, adaugă 3-5 pic Lemon, sau 3-4 pompițe de săpun On Guard, amestecă și lasă legumele 5-10 minute, apoi clătește.

  • Tăie-l pe lungime în felii egale de 1 cm. Poți folosi un feliator de legume pentru tăieturi precise.

  • Acoperă ușor ambele părți cu ulei de măsline și așează-le pe o tavă tapetată cu foaie de copt.

  • Coace la cuptor timp de 30 de minute sau până când sunt ușor prăjite. Toast-ul este gata atunci când puteți introduce cu ușurință o furculiță sau o scobitoare.

  • Se poate prepara la fel, în prăjitorul de pâine, pe funcția maxim și fără ulei.

 

Combinații de topping-uri cu arome

Fie că ești un iubitor de mâncăruri sărate sau dulci, sunt combinații de arome delicioase pe care le poți încerca! 

Cantitățile de topping sunt pentru o felie de „toast". Dublați sau triplați în funcție de numărul de felii pe care intenționați să le mâncați. 


👉🏻 Toast de cartof dulce, dulce

Această combinație dulce și picantă conține ulei esențial Cinnamon Bark.

Ingrediente:

  • 1 felie de "toast" din cartofi dulci

  • 1 lingură de unt de migdale

  • 1 lingură de cremă de brânză (de caju prefer eu)

  • 1 picătură Cinnamon Bark

  • ½ banană, tăiată în felii

  • Miere

Instrucțiuni:

1. Într-un bol mic, combină untul de migdale, crema de brânză și uleiul esențial Cinnamon. Amestecă cu o furculiță sau cu un tel până când se încorporează bine.

2. Întinde amestecul pe felia de cartof dulce.

3. Taie banana în felii și așez-o deasupra.

4. Stropește cu cantitatea dorită de miere și savurează!

👉🏻 Toast de cartof dulce, sărat

Dacă ești adeptul gustului sărat, încearcă acest topping delicios pe bază de guacamole, care conține ulei esențial Lime.

Ingrediente:

  • 1 felie de toast din cartofi dulci

  • 2 linguri de guacamole cu infuzie de ulei esențial Lime&Cilantro

  • 1 ou ochi opțional

Guacamole cu infuzie de ulei esențial Lime & Cilantro

  • 2 avocado

  • 2 picături Lime

  • 1 picătură Cilantro

  • 1 lingură de suc proaspăt de lime

  • 1 cățel de usturoi, tocat mărunt

  • 2 linguri de ceapă roșie tocată mărunt

  • 1-2 roșii Roma, fără semințe și tăiate cubulețe

  • 1 lingură de coriandru tocat

  • Un vârf de cuțit de sare

  • Un vârf de cuțit de piper negru

Instrucțiuni

1.  Scoate sâmburii de la avocado și pune pulpa într-un bol, zdrobind-o grosier cu o furculiță.

2.  Adaugă toate celelalte ingrediente și amestecă până când se amestecă.

3.  Se ornează cu coriandru.

4.  Savurează cu chipsuri tortilla sau cu mâncărurile preferate de inspirație mexicană!

 

Sfat: Toast-ul din cartofi dulci poate fi consumat pe loc sau mai târziu. Gătește cantitatea dorită de cartofi dulci și lasă-i să se răcească complet. Depozitează în frigider sau chiar în congelator pentru max 1 lună. Când dorești, scoate câteva felii din congelator și pune-le în cuptor sau în prăjitorul de pâine până când sunt bine încălzite. Completează cu garniturile preferate și savurează!

Previous
Previous

Bol de iaurt cu zmeură și lămâie

Next
Next

Batoanele energizante